Bugün, 07.02.2023

DHMİ DERNEKLER PLATFORMU GENEL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN HÜSEYİN KESKİN BEYEFENDİ Yİ ZİYARET ETTİ

DHMİ DERNEKLER PLATFORMU
GENEL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN HÜSEYİN KESKİN BEYEFENDİ Yİ
ZİYARET ETTİ

DHMİ Dernekler Platformu başkanlarından oluşan bir heyet Genel Müdürümüz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Hüseyin KESKİN i ziyaret etti.

İşletme Daire Başkanı Mehmet Cemil ACAR ın öncülüğünde Dernekler Platformunu oluşturan kuruluşumuz bünyesindeki; Havacılık Elektriği Teknik Elemanları Derneği Başkanı Turgay SARIKAYA, Havalimanları Güvenlik Memurları Derneği Başkanı Şinasi MURATOĞLU, Havacılık Teknik Elemanları Derneği Başkan Yardımcısı Gülhan KARAKULAK, Hava Kurtarma ve Yangın Görevlileri Derneği Başkanı Osman YOLCU ve Havalimanları Ulaştırma Çalışanları Derneği Başkanı Kadir ÖRNEK ten oluşan heyet, Genel Müdürümüz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Hüseyin KESKİN e ziyarette bulundu.

Dernekler platformunu makamında kabul eden Genel Müdürümüz Hüseyin KESKİN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; birlik, beraberlik ve yönetişimde başarıyı önceleyen bir yöntem ve anlayış ile yola çıktıklarını ifade etti. Keskin, bu kapsamda personelin oluşturduğu platformda yer alan dernek başkanları nezdinde tüm personele selamlarını ileterek teşekkür etti.

Dernek Başkanları, göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı Genel Müdürümüz Hüseyin KESKİN e teşekkürlerini ilettiler.

Havaulas Der
Havelted Der